Per molts anys!

Avui estem de celebració. Una peça clau del projecte Colors compleix anys. Per això volem felicitar a la nostra educadora! PER MOLTS ANYS VERO! Sense tu res no hagués estat possible i ho saps.

WhatsApp Image 2017-10-20 at 17.16.44

Hem tingut molta sort de poder comptar amb tu.  Ets una persona increïble: carinyosa, atenta (amb petits i grans), amable, generosa, … en definitiva un encant amb qui podem  deixar els nostres peques i que es sentin com a casa.

Felicitats de part de les famílies de Colors!

 

Anuncios

Seguim al peu del canó

Encara no saps què faràs amb el teu petit a partir de Setembre? T’agradaria formar part d’un projecte en el que les famílies estaran presents prenen les decisions del dia a dia, és més, t’agradaria formar part del dia a dia amb el teu fill i amb els seus amics?

Mira’t bé la info de la nostra web i posa’t en contacte amb nosaltres si creus que el projecte pot encaixar amb tu.

Estem a punt de tancar el tema local i ja tenim una acompanyant tant engrescada com nosaltres, t’ho vols perdre?

Fins aviat!

Busquem educadora per grup de criança a Sants

chalk-1551571_1920

Estem buscant un/a educador/a pel projecte de criança que volem iniciar de cara a Setembre, al barri de Sants – Les Corts.  Si creus que et pot interessar a continuació definim les condicions que podem oferir:

 • Horari de 9h a 15h
 • Contracte d’autònom depenent (TRADE)
 • 30 hores setmanals a l’escoleta + reunió amb la comissió pedagògica + reunió amb les famílies (s’hauria de definir d’entrada la quantitat de reunions, no voldríem entrar amb reunionitis)
 • 1 interlocutor empresarial entre les famílies, que seria algú de nosaltres que no fes hores a l’escoleta amb el qui tractaries temes com horaris, salari,…
 • 1 interlocutor pedagògic, que formaria part de la comissió pedagògica per plantejar activitats o la compra de material per activitats
 • Sou variable en funció del nombre de famílies, inclou el pagament d’autònoms però no la retenció IRPF ( 7 famílies 850 euros, 8 famílies 900 euros, 9 o 10 famílies 950 euros)
 • Vacances: 22 dies laborables durant l’any i 5 de lliure disposició. En tot cas es definirià el calendari escolar abans de començar

Si el que has llegit s’acosta al que tenies en ment posa’t en contacte amb nosaltres!

 

Disponibilitat famílies horari escoleta

Estem veient que des de que busquem noves famílies, a moltes us està tirant enrere el fet d’haver de dedicar unes hores durant el temps d’escoleta, ja que per la vostra feina no es possible tenir aquesta flexibilitat.

Com que volem que el projecte segueixi endavant, hem decidit que si aquest es el teu cas però t’agradaria formar part del projecte vinguis a una sessió informativa i en parlem.

Ja no hi ha excuses! Si vols formar part del projecte vine a construir-lo amb nosaltres a la propera sessió!

Fins aviat!

Sessió informativa Grup de Criança

toddler-2009821_1920

Si has visitat diferents guarderies al barri de Sants – Les Corts i no encaixen amb el que estaves buscant, t’has plantejat formar part d’un grup de criança? Si no saps ben bé de què parlem, mira’t la nostra web i si t’encaixa informa’t millor venint a una sessió informativa.  Les properes sessions informatives seran:

Si us plau si estàs interessat en assistir confirma la teva assistència enviant un mail a santscolors@gmail.com o Alba 670 93 81 06.

Fins aviat!

Grup criança Sants-Les Corts busca famílies

child-1864718_1920

Has sentit a parlar què son els grups de criança? T’agradaria formar part d’un grup que s’està gestant al barri de Sants-Les Corts de cara a Setembre del 2017?

Som un grup de famílies dels barris de Sants – Les Corts que hem decidit agrupar-nos per tal de compaginar la vida familiar i laboral assessorats per una educadora que ens guiarà mentre duri l’experiència.

Portem des de Desembre treballant amb aquesta proposta i per això podem dir que tenim certs punts clau com:

 • L’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 17
 • El dia a dia serà portat per un pamare del grup més una educadora, per tant sol·licitem que hi hagi una disponibilitat, al menys per un dels membres de la família, de unes 5 hores per setmana en l’horari indicat
 • No volem superar les 10 famílies, informa’t aviat que queden poques places
 • El menjar serà comunitari, això vol dir que una vegada cada 2 setmanes tocarà cuinar a una família
 • No volem superar els 350€ mensuals i segons la simulació que tenim no ho farem
 • Per a que tot sigui més portable ens dividirem les feines amb comissions, actualment: pedagògica, neteja-manteniment de l’espai, alimentació i interna-comunicació
 • La ubicació, actualment estem treballant

Actualment estem en la cerca de noves famílies per tal de que aquesta aventura es pugui fer realitat i poder així fer una xarxa de confiança al barri.

Vine a informar-te en la propera sessió informativa: dimecres 19 d’abril a les 18h a la cafeteria del Parc de l’Espanya Industrial.

Educador per grup de criança a Sants

Pikler, Lòcky, Reggio Emilia, Montessori, Waldorf… són alguns dels noms que associem amb educació lliure. El Grup de Criança Colors no es defineix per una línia en concret sino que s’interessa per cada pedagogia i en general per afavorir i respectar el ritme de cada nen i nena.

blocks-503109_1920
Som mares i pares motivats per la criança dels nostres fills i filles, i ens encantaria tirar endavant aquest projecte coeducatiu. No obstant necessitem el suport pedagògic d’un/a professional i per aquest motiu estem buscant educador/a amb formació i experiència en projectes d’educació lliure o alternativa.
Si t’apassiona la idea, i a més vols aportar la teva visió. Si vols veure crèixer aquest projecte i si consideres que la implicació de les famílies és clau per tirar-ho endavant, no dubtis en contactar-nos i fer-nos arribar el teu CV i una carta on ens expliquis perquè vols formar part.
Actualització 4 d’abril 2017
S’ha tancat la cerca d’educadora, però si estàs interessat en el projecte i t’agradaria poder-ne formar part d’alguna manera posa’t en contacte amb nosaltres.