T’interessa el projecte? Passa un matí amb nosaltres!

El setembre del 2017 vam engegar el grup de criança de Colors al barri de Sants. Actualment estem buscant dues families que s’incorporin ja sigui pel que queda de curs com per començar de cara a Setembre.

Si creus que et podria encaixar el projecte no dubtis en escriure’ns a santscolors@gmail.com i vens amb el teu petit@ a passar un matí amb nosaltres, així veuràs com funcionem, el pare o mare que li toqui t’explicarà els dubtes que tinguis, així que no et tallis!

Demanem…

 • Que el nou membre tingui com a mínim un any i no més de tres
 • Que t’agradi la cuina!!! Un dia a la setmana et tocarà cuinar pels menuts i pels dos adults que hi son
 • Ingressos entre 250€ i 350€ pel pagament de les quotes. L’import exacte dependrà de la implicació i de les famílies que siguem
 • Ganes de formar part d’una xarxa de famílies al barri. Es tracta d’un projecte autogestionat i aquí ningú cobra un sou (excepte l’educadora), això vol dir que a vegades toca fer coses (compra, neteja de l’espai, gestions,…)

Oferim…

 • Un entorn molt familiar i de proximitat, tant entre les families com amb l’educadora (un encant!)
 • Ratio baixa (2 adults per 7 nens)
 • Possibilitat de quedar-te a l’espai el temps que vulguis o si t’interessa fer permanència (quedar-se un dia sencer)
 • Sortides pel barri de cara al bon temps (parc, mercat,…)
 • Que el teu petit@ es senti com a casa!

Ens veiem aviat!

Anuncios

Sessió informativa 10 de maig 2018

Si busques una alternativa a l’escola bressol, ja sigui pública o privada i et ve de gust participar a un projecte gestionat pels propis pamares, no dubtis en venir t’explicarem com funcionem i què busquem en les noves famílies.  Apunta aquesta data:

10 de maig a les 17:30 a la Casa del Mig al Parc de l’Espanya Industrial

Requeriment: els nens han de tenir entre 1 i 3 anys quan accedeixin al grup. L’inici pot ser de cara a setembre o immediatament.

Si us plau si estàs interessat en assistir confirma la teva assistència enviant un mail a santscolors@gmail.com o contacta via facebook, tot i no ser imprescindible ens ajuda a organitzar-nos.

Sessió informativa 9 d’abril 2018

Colors, es un grup de criança al barri de Sants que va començar la seva activitat al Setembre del 2017.  Actualment el projecte està compost per 5 famílies i una educadora però volem ampliar les places a dues famílies més.

Si ets una família que et trobes al barri de Sants i el teu petit té entre 1 i 3 anys vine a la sessió informativa i t’explicarem com funcionem i què busquem en les noves famílies.  Apunta aquesta data:

9 d’abril a les 17:30 a la Casa del Mig al Parc de l’Espanya Industrial

Si us plau si estàs interessat en assistir confirma la teva assistència enviant un mail a santscolors@gmail.com

Per molts anys!

Avui estem de celebració. Una peça clau del projecte Colors compleix anys. Per això volem felicitar a la nostra educadora! PER MOLTS ANYS VERO! Sense tu res no hagués estat possible i ho saps.

WhatsApp Image 2017-10-20 at 17.16.44

Hem tingut molta sort de poder comptar amb tu.  Ets una persona increïble: carinyosa, atenta (amb petits i grans), amable, generosa, … en definitiva un encant amb qui podem  deixar els nostres peques i que es sentin com a casa.

Felicitats de part de les famílies de Colors!

 

Seguim al peu del canó

Encara no saps què faràs amb el teu petit a partir de Setembre? T’agradaria formar part d’un projecte en el que les famílies estaran presents prenen les decisions del dia a dia, és més, t’agradaria formar part del dia a dia amb el teu fill i amb els seus amics?

Mira’t bé la info de la nostra web i posa’t en contacte amb nosaltres si creus que el projecte pot encaixar amb tu.

Estem a punt de tancar el tema local i ja tenim una acompanyant tant engrescada com nosaltres, t’ho vols perdre?

Fins aviat!

Busquem educadora per grup de criança a Sants

chalk-1551571_1920

Estem buscant un/a educador/a pel projecte de criança que volem iniciar de cara a Setembre, al barri de Sants – Les Corts.  Si creus que et pot interessar a continuació definim les condicions que podem oferir:

 • Horari de 9h a 15h
 • Contracte d’autònom depenent (TRADE)
 • 30 hores setmanals a l’escoleta + reunió amb la comissió pedagògica + reunió amb les famílies (s’hauria de definir d’entrada la quantitat de reunions, no voldríem entrar amb reunionitis)
 • 1 interlocutor empresarial entre les famílies, que seria algú de nosaltres que no fes hores a l’escoleta amb el qui tractaries temes com horaris, salari,…
 • 1 interlocutor pedagògic, que formaria part de la comissió pedagògica per plantejar activitats o la compra de material per activitats
 • Sou variable en funció del nombre de famílies, inclou el pagament d’autònoms però no la retenció IRPF ( 7 famílies 850 euros, 8 famílies 900 euros, 9 o 10 famílies 950 euros)
 • Vacances: 22 dies laborables durant l’any i 5 de lliure disposició. En tot cas es definirià el calendari escolar abans de començar

Si el que has llegit s’acosta al que tenies en ment posa’t en contacte amb nosaltres!

 

Disponibilitat famílies horari escoleta

Estem veient que des de que busquem noves famílies, a moltes us està tirant enrere el fet d’haver de dedicar unes hores durant el temps d’escoleta, ja que per la vostra feina no es possible tenir aquesta flexibilitat.

Com que volem que el projecte segueixi endavant, hem decidit que si aquest es el teu cas però t’agradaria formar part del projecte vinguis a una sessió informativa i en parlem.

Ja no hi ha excuses! Si vols formar part del projecte vine a construir-lo amb nosaltres a la propera sessió!

Fins aviat!