Qui som

FILOSOFIA DEL PROJECTE

Som un grup de criança que apareix al barri de Sants – Les Corts, amb l’objectiu de conciliar vida familiar i vida laboral oferint un espai adient pels més petits. La filosofia del grup, no és només la de una llar d’infants feta a mida, sinó la de formar un entorn familiar i de confiança sobretot pels menuts, en una ciutat que de vegades pot resultar massa hostil i excloent si no li segueixes el ritme que et marca.

Actualment el projecte està format per 5 famílies amb l’objectiu de no superar les 10, per tant si creus que et pot encaixar la idea posa’t en contacte amb nosaltres.

DETALLS DEL PROJECTE

  • Horari de dilluns a divendres de 9 a 15h. Amb calendari escolar.
  • Amb un ratio no superior de 5 adults per nen a aconseguir amb una educador/a, un auxiliar i un pamare implicat un cop per setmana.
  • Les edats variaran entre 18 mesos del més gran i els 10 del més petit aproximadament, ja que creiem que la diferència d’edat pot ser enriquidora pel grup.
  • Referent al menjar es farà col·lectivament, ja que considerem que es un moment important en el dia a dia.

IMPORTANT: Si no tens disponibilitat per formar part activa en horari de l’escoleta, no importa. Estem oberts a buscar solucions alternatives com el de contractar a una segona educadora temporalment. Informa’t!

ORGANITZACIÓ

Actualment, ens estem reunint un cop per setmana a la tarda (els dilluns) per tal d’arrancar el projecte, si vols que t’ho expliquem de primera mà contacta amb nosaltres.

Un cop el projecte ja estigui en marxa, l’organització de les diferents tasques es realitzarà a partir de comissions i com a mínim una reunió general obligatòria.

Les comissions que s’han definit  de cara a l’arranc del projecte i que poden variar en funció de les necessitats son:

  • Comissió pedagògica
  • Comissió de manteniment i neteja
  • Comissió d’alimentació
  • Comissió gestió interna i comunicació

ESPAI

Actualment s’està cercant un espai adient, tot i que ja s’està amb negociacions amb un en concret.  Si tens cap local disponible posa’t en contacte amb nosaltres.

Anuncios